Scena za PAMĆENJE: Verenik Milice Mandić potrčao u zagrljaj ZLATNOJ SRPKINJI, sve je prštelo od EMOCIJA! (FOTO, VIDEO)

KAKVA LJUBAV! Verenik ZLATNE MILICE nije skrivao koliko je PONOSAN na NJU!

FOTO TANJUG/ MILOS MILIVOJEVIC
69

Osvajači medalja na Olimpijskim igrama za Srbiju, Milica Mandić, Tijana Bogdanović i Damir Mikec doputovali su danas u Beograd, a Milici je u zagrljaj prvi potrčao verenik Marko Đuričić.

Srpska tekvondistkinja Milica Mandić, koja je osvojila zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Tokiju, nije mogla da zadrži suze kada je na aerodromu ugledala svoje najdraže, a tekvondista Marko Đuričić, njen verenik, potrčao joj je u zagrljaj čim ju je ugledao, prenosi “Blic”.

Marko dugo nije ispuštao Milicu iz ruku, grlio ju je i ljubio, ne skrivajući koliko je ponosan na nju. Kako je sve izgledalo pogledajte u videu ispod na 38 minutu.

Podsetimo, Milica Mandić je jedina srpska sportistkinja koja u kolekciji ima dva najsjajnija odličja sa Olimpijskih igara, jer je na najvišem mestu na postolju bila i u Londonu, 2012. godine.

Srpska tekvondiskinja se u finalu ove godine sastala sa južnokorejskom rivalkom, Li Dabin sa kojom je vodila veliku borbu do samog kraja.

Milica je jednom prilikom otkrila da je njen i Markov prvi susret bio sudbonosan.

– Imala sam tu sreću da ga upoznam 2012. godine kad se vratio sportu. Ispunjena sam i srećna kad je on sa mnom u sali, jer je to pravi momak koji je uvek uz mene, navija svim srcem i bodri me – ispričala je Milica u emisiji „Šta sam tebi i ko sam sebi” na K1.

I Marko je ispričao kako se zaljubio u Milicu.

– Milica Mandić motiviše ostale devojke, motivisanost i patriotizam su njen poseban kvaltet i odlika, kad je osvojila dve zlatne medalje u Londonu i kad je viknula “Srbija” i pokazala tri prsta upravo tad me je osvojila – poručio je za “RTS”.

Mandićeva je još ranije najavila povlačenje iz profesionalnog sporta, ali je nakon finala u Tokiju dala promil šanse da se to ipak neće desiti.

Prema izjavi uz bujicu emocija na beogradskom aerodromu, čini se da će ipak Olimpijske igre biti kraj jedne ogromne sportske karijere kakvu ima Milica.

– Osećam se kao da sam na vrhuncu karijere, koliko god sam želela, nisam očekivala da ću ponoviti ovaj uspeh. Nisam spremna za novi olimpijski ciklus, imaću 33 ili 34 godina i ne znam da li ću moći da se borim tada. Sada je vreme za odmor, ja ne mogu da prenesem vama osećaj sreće, da sam poslednji put u olimpijskom selu, da sam poslednji put sa njima. Ne mogu sada da razmišljam o budućnosti zbog svega što imam sada i volela bih da uživam u ovom momentu do kraja – rekla je Milica Mandić po povratku u Beograd.

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More