Poznati pevač za Svet poznatih otkrio zašto je otvorio baš restoran

FOTO: Svet poznatih
475

BEOGRAD – Pevač Saša Kovačević koji je sinoć u odličnoj atmosferi otvorio prestižni restoran „Ritual“ u Novom Beogradu za portal Svetpoznath.rs je otkrio motive ulaska u ugostiteljstvo.

On kaže da je želeo da se oproba i u ugostiteljskim vodama.

„Ja volim da jedem. U kuvanju jesam dobar ali ipak ću taj posao prepustiti nekome ko je profesionalac. Očekujem da ovde ljudi dolaze zbog dobre mediteranske hrane kao i dobre muzike. Sviraće se jazz svake srede ili četvrtka“,otkrio je popularni pevač.

Na pitanje da li postoji mogućnost da se njegova bliska drugarica takođe pevačica Milica Todorović venča baš u njegovom restoranu pevač je rekao:

„Zašto da ne,biću joj dobar domaćin jer je Milica kao član porodice“.

Na opasku novinara da je bilo očekivano da će otvoriti teretanu imajući u vidu da važi za jednog od najzgodnijih na estradi Kovačević je rekao da su to svi očekivali.

„Pa, moram vam reći da pored vežbanja morate dobro da se hranite , mada ja baš i neću moći ovde da jedem često s obzirom na moj režim ishrane koji traje poslednjih 2,3 godine“,objasnio je Kovačević.

Restoran se nalazi u neposrednoj blizini zrade u kojoj pevač stanuje, a tu odluku obrazložio je rečima da je neophodno da uvek bude u blizini.

Na pitanje odakle baš naziv „Ritual“ Saša je rekao da svako ima neku svoju naviku od koje ne odustaje.

„Svako od nas ima neki ritual i ja se nadam da će mnogima biti ritual da dolaze baš ovde“.

U restoranu uz obilje Ritual u okviru meditersanskog jelovnika kako je obrazložio Kovačević u obraćanju prisutnima najveći specilaiteti će biti salate, ribe i pasta.

Novi Beograd, Ritual, Saša Kovačević

Izvor Svetpoznatih.rs
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More