NEMICA nedeljama nosila LISTIĆ vredan 33 miliona evra, nije ni znala da je dobila na LUTRIJI!

"I dalje mi se vrti u GLAVI", zaboravila da proveri TIKET, kad je saznala da je dobila LUTRIJU, odmah se obavezala na ovo!

Foto: unsplash
72

Predstavnici lutrije otkrili su da je jedna ženau Zvaničnici lutrije kažu da je jedna žena u Nemačkoj nedeljama nosila dobitnu kartu u tašni, a da nije ni znala da vredi oko 33 miliona evra (39 miliona dolara).

Kako su saopštili u sredu, 45-godišnja žena jedina koje je jedina dobitnica izvlačenja 9. juna, imal aj etačnih sedam pogodaka na listiću nemačke lutrije, prenosi “Kurir”.

“I dalje mi se vrti u glavi pri pomisli da sam nekoliko nedelja neoprezno nosila skoro 33 miliona evra u torbici” rekla je nakopn što je shvatila da je dobitnica.

Majka jednog deteta nasumično je izabrala brojeve na listiću za lutriju od 1,20 evra i ne planira da igra ponovo, rekavši da je dobitak “više nego dovoljan za mog muža, moju ćerku i mene”, navela je kompanija njene reči.

Tajkođe je saopšteno da ona planira da svoj pozamašni dobitak iskoristi za zdrav život i učini više za životnu sredinu.

Izvor Kurir
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More