Šakiri preti ZATVOR, sve je više dokaza protiv POPULARNE PEVAČICE!

Pevačica u panici: USKORO BI MOGLA DA ZAVRŠI IZA REŠETAKA!

Foto: youtube/printscreen
72

Popularna pevačica i vlasnica brojnih hitova Šakira, tereti se za utaju poreza, i moraće da se nađe pred sudijom nakon što je ocenjeno da postoji dovoljno dokaza o krivici…

Te 2019. godine pukla je bruka svetskih razmera – poznati fudbaler Žerard Pike moraće da plati 2.1 milion dolara kazne za utaju poreza tokom 2008, 2009 i 2010. godine, prenosi “Stil.kurir.rs”.

Kazna je trebalo da bude i veća, ali su njegovi advokati ipak uspeli da spreče da Pike bude olakšan za skoro 15 miliona evra koliko je izvorno trebalo da plati. Međutim, taman kad smo pomislili da će iz svega ovoga nešto naučiti, istom stazom krenula je i njegova supruga, svetski poznata pevačica Šakira.

Od 2019. godine traje priča oko utaje poreza, a budući da sud nije imao dovoljno dokaza, pevačica Šakira je ostala nekažnjena.

Poslednje 3 godine, istraga stoji u mestu, ali sada je došlo do promene.

Slavna kolumbijska pevačica Šakira mogla bi uskoro da završi u zatvoru zbog utaje poreza. Kako piše španska La Vanguardia sada postoje dokazi da joj se sudi.

Šakira je ostala dužna oko 14 i po miliona evra za porez državi tokom perioda između 2012. i 2014.

Postoji mogućnost da Šakira sklopi nagodbu sa tužilaštvom u Barseloni, ali ako dođe do suđenja, morala bi da odgovara za 5 tačaka optužnice za utaju poreza i čak da završi u zatvoru.

Odbrana Šakire ističe da je provela manje od 184 dana u Španiji i da zato nije dužna da plati porez. Takođe, navodi se da su Šakira i Pike, njen partner, tek od 2015. stvorili zajednički dom.

Izvor Stil.kurir.rs
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More