Nole razočaran posle poraza: Raspala mi se igra! Na OI nisam došao svež, izuzetno sam iscpljen emotivno

Fozto: Tanjug/AP Photo/Seth Wenig
58

Najbolji teniser sveta Novak Ðoković bio je razočaran posle poraza u polufinalu singla i miks dubla na Olimpijskim igrama U Tokiju.

Đokovićev san raspršen u POLUFINALU: SVETSKI AS izgubio od ZVEREVA!

 

Ðoković je danas prvo izgubio od Nemca Aleksandra Zvereva u polufinalu singla, potom i u paru sa Ninom Stojanović nije usepo da izbori finale miksa.

Gardijan: JEDAN JE NOLE! Novak Đoković najpopularniji sportista na Olimpijskim igrama (FOTO+VIDEO)

 

“Ne znam šta bih vam rekao. Raspala mi se igra, on je doprineo tome. Servirao je fenomenalno, nije grešio uopšte. Sa druge strane, ja sam stao. Dao sam njemu da napada, nisam imao nikakve poene na prvom servisu. Slab procenat prvog servisa, na ovom nivou, sa pritiskom OI, igranja za svoju zemlju…. Šta se radi…”, rekao je Ðoković srpskim novinarima u Tokiju.

Ðoković će sutra igrati dva meča za bronzu.

“Ja na OI nisam došao svež, to je prva stvar i onda sve što mi se dešavalo ovih dana me iscrpelo. Došao sam izuzetno iscpljen emotivno, ali sam došao motivisan sa željom da donesem medalju svojoj zemlj. Imaću dve šanse sutra, nadam se da ću bar jednu iskoristiti”, zaključio je Ðoković.

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More