Nije im dugo trebalo – Englezi počeli brutalno da udaraju na Novaka! Svetski mediji u neverici zbog načina na koji Đoković napušta Tokio

Foto: Tanjug/ AP Photo/Seth Wenig
58

Novak Đoković preživljava možda i najteže dane u svojoj karijeri posle nadljudskih napora koje je uložio da Srbiji donese medalju u nehumanim vremenskim uslovima i paklenom rasporedu mečeva na Olimpijskim igrama u Tokiju. Na kraju nije uspeo, pokazao je i na terenu koliko je teško sve to podneo, a zbog iscrpljenosti i povreda nije uspeo da izađe na teren u borbi za bronzu u miks-dublu, zajedno sa Ninom Stojanović.

I sada, verovali ili ne, našli su se Englezi da ”žale” što je Novak ”onemogućio” Ninu da osvoji medalju?!

Konkretno, u pitanju je njihov novinar Pirs Morgan, koji se toliko ”iznervirao” što Nina nije osvojila medalju, da je Novaku Đokoviću uputio uvrede kakve čak ni Niku Kirjosu nisu padale na pamet.

Kao što se moglo i pretpostaviti, u prvi plan je izdvojio dve Novakove nervozne reakcije tokom današnjeg meča sa Pablom Karenjo-Bustom u borbi za bronzu.

“Patetično pokvareno ponašanje derišta Novaka Đokovića na Olimpijskim igrama danas – razbijanje reketa, gunđanje i odustajanje od meča u dublu koštalo je medalje njegovu partnerku. On je izneverio svoje saigrače, obožavaoce i svoju zemlju. Sramotne ludorije navodnog šampiona”, napisao je Morgan na Tviteru, a to su, naravno, ubrzo počeli da prenose i britanski mediji.

Bi-Bi-Si je pod naslovom “Novak Đoković izgubio od Pabla Karenja Busta u meču za bronzu” napisao kako je na tom putu srpski as razbio dva reketa, te olimpijski turnir završio drugim porazom jer ga je u trci za “zlatni slem” zaustavio juče Aleksandar Zverev.

“Novak Đoković poražen u meču za bronzu, ostao bez medalje” naslov je “Skaj sportsa”, uz dodatak da je Srbin odustao od meča za bronzano odlučje u konkurenciji miks dublova.

Upravo na slomljenim reketima je bio glavni akcenat “Jahu sportsa” koji je pod naslovom “Novak Đoković razbio dva reketa u porazu tokom meča za bronzu, odustao od duela za medalju u miks dublu” opisao šta se dešavalo tokom tri seta najboljeg igrača sveta i Karenja Busta.

“NBC” je poentirao objavivši vest pod naslovom “Novak Đoković ostao bez ijedne medalje na Olimpijskim igrama” i tako opisao kako je u kratkom vremenskom razmaku Srbin izgubio singl meč za bronzu i rešio da se povuče u dublu gde je trebalo da nastupi sa Ninom Stojanović.

Hrvatski “Večernji list” je u kategoriju “udarno” smestio Novakov poraz uz naslov “Šok za Srbiju! Đoković ostao bez medalje”, te dodao kako je u poslednje vreme bilo retko da srpski as izgubi, a sada je pretrpeo tri poraza u 24 sata.

Nešto drugačiji naslov delo je drugog hrvatskog onlajn medija, 24sata: “Razbijao rekete pa ostao bez bronze: Karenjo srušio Đokovića”.

Izvor Sportske.net
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More