Nemački turisti ostavili dvoje dece i psa u automobilu, uhapšeni roditelji a deca hospitalizovana

Foto: Wikipedia
189

Policija u Poreču uhapsila je nemački par koji je u zaključanom automobilu sa zatvorenim prozorima sat vremena ostavio dve devojčice, stare šest i osam godina, i psa i otišao u šoping, prenose danas hrvatski mediji.

Porečka policija je dovršila kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjom nemačkom državljankom i 28-godišnjim nemačkim državljaninom i utvrdila da su počinili krivično delo povreda detetovih prava, objavila je PU Istarska.

Policija je primila dojavu da je, na parkingu u Ulici Mate Vlašića u Poreču u automobilu VW Caddy nemačke registarske oznake, zaključano dvoje male dece i pas.

Policija je pozvala ekipu hitne medicinske pomoći Poreč koji su pružili pomoć deci koja su zbog razvijenih simptoma iscrpljenosti prevezena u pulsku bolnicu.

Nakon što im je pružena adekvatna pomoć, deca su otpuštena iz bolnice dok je brigu o psu preuzela nadležna veterinarska ambulanta.

Telo deteta(4), rođeno u Nemačkoj, pronađeno u automobilu u Banjaluci, VRUĆINA uzrok smrti

Kako prenosi Glas Istre, hospitalizovane su devojčice stare 6 i 8 godina koje se danas osećaju dobro.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More