Užasni detalji tragedije kod BANJA LUKE: MAJKA pronašla devojčicu (4) u autu bez ZNAKOVA ŽIVOTA!

Devojčica se iskrala i otišla da se igra? Užas u BANJA LUCI!

Foto: unsplash
1,231

Nesrećnu devojčicu (4), koja je preminula od toplotnog udara u automobilu u selu Donja Piskavica kod Banjaluke, pronašla je majka koja je pokušala na sve načine da joj pomogne ali je, nažalost, bilo kasno.

Hitna pomoć, koja je brzo došla, mogla je samo da konstatuje smrt.

Prema neznavičnim informacijama, u vreme tragedije majka, koja je inače u sedmom mesecu trudnoće, je u kući uspavljivala mlađe dete (sina).

Kao i svakog dana, pišu “Novosti”, devojčica je u to vreme odlazila u kuću babe i dede, koja je 50 metara udaljena od njihove. Tako je bilo i ovaj put, ali se devojčica navodno iskrala i otišla da se igra.

Telo deteta(4), rođeno u Nemačkoj, pronađeno u automobilu u Banjaluci, VRUĆINA uzrok smrti

Iako je u dvorištu imala mali bazen s vodom i pesak, ušla je u otključano vozilo u kome se igrala i preminula od toplotnog udara.

– Kada se mlađe dete probudilo majka je otišla po devojčicu i tek tada je shvatila da ona nije u kući roditelja njenog supruga. Krenula je da ju traži i zatekla ju je u automobilu, bez znakova života – priča izvor.

Prvi rezultati istrage ukazuju da se devojčica igrala u vozilu, koje je bilo parkirano na suncu. Koliko je tačno provela u automobilu nije poznato, ali se pretpostavlja da se radi o dužem periodu.

Izvor Novosti
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More