NEMAČKA: Matija BEGEROM srušio zgradu jer nije bio PLAĆEN za svoj RAD! (VIDEO)

Cela NEMAČKA u ŠOKU: Ljutom građevincu došla "ŽUTA MINUTA", šteta OGROMNA!

Foto: printscreen/Twitter/ GhostofDurruti
98

Izvesni Matija P. (47) je bio toliko ljut što nije plaćen posle obavljenog posla da je odlučio da bagerom razruši zgradu u čijoj gradnji je sam učestvovao.

Sve se dogodilo u nemačkom Blumbergu, a tamošnji mediji su ga prozvali “Rambo na bageru”. Matija je potpuno uništio fasadu novosagrađenog stambenog kompleksa, tako da će stanari, koji su jedva čekali da se usele, morati na to da sačekaju nekoliko meseci, prenosi “24 sedam”.

Na ulici su bili rasuti delovi betona, prozori su polupani, a balkoni razoreni.

Matiji, koji je bio besan jer nije u potpunosti isplaćen, preti i do 5 godina zatvora, a nemačka policija je otvorila istragu.

Jedini razlog zbog čega se razulareni radnik zaustavio u svom uništavanju je što se bager, na kraju, pokvario.

Dobro je i prošao jer se u garažama nalaze cilindri sa gasom, tako da je cela priča mogla da se završi praskom.

Matija se potom odvezao sa mesta incidenta i sam se kasnije predao policiji objasnivši da nije primio sve uplate.

Kako se navodi, tokom “žute minute” nije bio pod uticajem droga ili alkohola, a policija nije imala razloga da ga zadrži u pritvoru. Ukoliko ne završi u zatvoru najverovatnije mu preti ozbiljna novčana kazna.

Najmanje 30 stanova je oštećeno, a šteta je procenjena na 500.000 evra.

Inge Fangerov, čovek koji stoji iza ovog građevinskog projekta, kaže da je izvođač radova primio sve uplate, ali je ipak priznao da se radi o sumi manjoj za 1,5 odsto (što je oko 4 miliona evra), zbog, kako je naveo, “pojedinačnih mana u gradnji”.

Izvor 24.sedam.rs
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More