Nakon šokantnih izjava ARINE VOLOŠINE, oglasio se MILOŠ BIKOVIĆ! (FOTO)

Jednom rečenicom iznenadio sve, pomenuo i druge bivše! (FOTO)

Foto: printscreen/instagram milosbikovic
60

Ruska plesačica Arina Vološina danas se obratila javosti, potvrdila da je sa Milošem Bikovićem i šokirala je svoje pratioce na Instagramu kada je obelodanila detalje veze sa glumcem. Iza Arininih reči čvrsto je stala i druga bivša devojka Miloša Bikovića, Barbara Tatalović .

Biković se nije oglašavao ovim povodom, a sada je na Tviteru napisao komentar na ovu temu, koji je privukao veliku pažnju, piše “Blic”.

Bivša devojka Miloša Bikovića objavila ŠOKANTNE DETALJE o vezi sa SRPSKIM GLUMCEM: Egocentrizam ove osobe prešao je sve granice! (FOTO, VIDEO)

Jedna korisnica Tvitera podelila je njegovu fotografiju iz koju je napisala “Ostani neometani kralj”, aludirajući na aktuelnu situaciju, na šta je Biković odmah odgovorio:

“Umirem da čujem šta će da kažu Aglaja i Kristina iz vrtića” – napisao je kratko Miloš, podsetivši javnost na svoju dugogodišnju izabranicu Aglaju Tarasovu, koja je posle raskida sa njim za njega imala samo reči hvale, ali i Kristinu, koju nije predstavio kao svoju izabranicu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ᎯℜíℕᎯ💋 (@arinavoloshina)

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More