Zbog ove scene sa OI cela se SRBIJA RASPLAKALA: Sebić drži fotografiju Bobane Momčilović u ruci i MEDALJU oko VRATA! (FOTO)

Napustila je ovaj svet prerano, ali ne i NAŠA SRCA: Sebić jednim gestom u Tokiju podsetio SRBIJU na tragično preminulu sportistkinju!

Foto: MN pres
79

Naš strelac Milenko Sebić je na Olimpijskim igrama osvojio bronzu u pucanju malokalibarskim puškom iz trostava, a potom je usledila scena zbog koje su se mnogi u Srbiji rasplakali.

Ne zbog toga što je Sebićevo prvo olimpijsko finale u bogatoj karijeri proteklo uz veliku dramu, a bilo je baš napeto – do poslednjeg hica (na momente i nestvarno – jer je svetski rekorder pogađao i “osmicu”, a favoriti čas padali ispod našeg asa, čas ga preticali), već zbog onoga što se desilo kada su medalje podeljene, piše “Blic Sport”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ORGNLmagazine (@orgnlmagazine)

Jer, kada je primio bronzu u Tokiju…

Milenko Sebić je uzeo fotografiju Bobane Momčilović Veličković.

Naša tragično preminula sportistkinja prerano je napustila ovaj svet, ali nije napustila srca onih koji se streljaštvom bave.

Sebić je upravo s njenom fotografijom u jednoj ruci, a medaljom oko vrata – rešio da se fotografiše posle svog istorijskog uspeha.

Zašto je umrla Bobana Momčilović: Inspekcija će proveriti šta se desilo na porođaju (FOTO)

Možda Bobane Momčilović Veličković više nema u našoj reprezentaciji, ali..

Ostaće ona njen deo, dokle god za Srbiju pucaju oni koji su uz njen osmeh godinama nastupali.

Izvor Blic sport
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More