“Ne treba tako da se PONAŠA, on je UZOR DECI”, Nadal opleo po NOVAKU!

Nadal stigao u Ameriku, pa kritikovao Novaka!

Foto: Tanjug (AP Photo/Seth Wenig
79

Španski teniser Rafael Nadal stigao je u Vašington na turnir koji će biti u sklopu priprema za US open. Naravno, na konferenciji za medije nije mogao da izbegne pitanje o velikom rivalu Novaku Đokoviću i njegov nastup na Igrama, ali i ponašanje u meču za bronzu, kada je bacio reket na tribine.

– Jako cenim to što se Novak izvinio posle toga, ali trebalo bi da izbegava takve situacije. Pogotovo ljudi kao što je Đoković, koji su uzor deci. On je svetski broj jedan i jedan od najboljih tenisera u istoriji. Sreća, pa da nije bilo nikoga na tribinama i da se ništa više nije desilo, prenosi “Telegraf”.

Foto: Tanjug (AP Photo/Nick Wass)

Neke stvari se dešavaju s vremena na vreme i treba ih izbegavati – aludirao je Rafa na Novakovo bacanje reketa na tribine.

Kaže da mu je ipak jasno zbog čeka se ovako nešto ponekad desi i igraču kao što je Đoković.

Foto: Tanjug (AP Photo/Seth Wenig)

– Kada se takve stvari dogode, ne šalje se lepa slika u svet. Čudno je da neko ko je toliko uspešan, reaguje na takav način s vremena na vreme. Na kraju, on je jako takmičarski nastrojen sportista i zbog toga ponekad reaguje tako – smatra Nadal.

A o Novakovom osvajanju sva četiri grend slem titula u sezoni, Nadal je rekao:

– Već je osvojio tri, kad osvojite tri, možete i četiri, bez sumnje. Igraće na tvrdoj podlozi, njegovoj omiljenoj podlozi, što da ne? Naravno, biće teško, ima i drugih momaka koji žele da osvoje poslednji grend slem u sezoni. Ipak, naravno da je on jedan od jasnih favorita. Ono što je postigao ove godine je nešto zadivljujuće. Definitivno verujem da on to može, nemam dilemu – poručio je Nadal.

Izvor Telegraf
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More