Mnogi su naseli, a sad se i slavna glumica izvinjava Đokoviću! (FOTO)

Foto: Tanjug (AP Photo/Seth Wenig
65

Paralelno sa Olimpijskim igrama čini se da je u toku još jedna, ali neslavna, neolimpijska disciplina – pljuvanje s daljine po Novaku Đokoviću.

Ne samo što je doživeo bolan rezultatski udarac na Olimpijskim igrama u Tokiju, najbolji teniser sveta Novak Đoković se ponovo suočio sa novim medijskim manipulacijama pojedinih inostranih medija koji su pokušali da ga stave na stub srama zbog nečega što mu nije ni palo na pamet ni da pomisli, a kamoli izgovori u tom kontekstu.

Serija sramotnih medijskih tekstova u pojedinim zapadnim medijima, začinjena (ne)namernim greškama i izjavama istrgnutim iz konteksta, samo su dolile ulje na vatru u proključalo julsko vreme, kada su ne samo u Tokiju, već i ovde na Balkanu, temperature dostizale 40 podeok na skali Celzijusa.

Novak Đoković nije ostvario san o Zlatnom slemu, ali njegova nit kalendarskog grend slema, nažalost brojnih pljuvača, ostaje neprekinuta.

Podsetimo, novinari su pokrenuli temu ogromnog psihološkog pritiska sa kojim se Novak suočava ove sezone, a onda su njegov odgovor iskoristili da ga predstave kao nekoga ko nema razumevanja za gimnastičarku Simon Bajls ili teniserku Naomi Osaku koje su se povlačile sa velikih takmičenja zbog nemogućnosti da se sa pritiskom izbore.

Usledila je prava histerija na društvenim mrežama protiv Novaka Đokovića, ali onda je nekako i istina isplivala na videlo, pa se sada i slavna glumica Suzan Sarandon javno izvinila Novaku jer je poverovala u pomenute priče.

”Retvitovala sam citat o Simon Bajls, koji je pogrešno bio interpretiran za Novaka Đokovića i izvinjavam se što sam to podelila pre nego što sam znala o čemu se radi”, napisala je Suzan Sarandon na Tviteru.

Izvor Sportske.net
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More