Nastavlja se BORBA za STARATELJSTVO: Džolijeva uspela da SMENI SUDIJU!

Pit i Džolijeva su podneli zahtev za razvod 2016. godine ali se još uvek sude!

Foto: youtube/printscreen
63

Tročlana komisija kojoj je glumica podnela žalbu, složila se s Anđelinom i prošle nedelje diskvalifikovala privremenog sudiju koji je odredio zajedničko starateljstvo

Glumci Bred Pit (57) i Anđelina Džoli (45) podneli su zahtev za razvod 2016. godine, ali uprkos tome što i zakonski više nisu zajedno, još uvek se sude jer ne mogu da postignu dogovor u vezi starateljstva nad decom, prenosi “Stil.kurir.rs”.

Foto: PrintScreen/Instagram brad_pitt_angelina_jolie

Na kraju poslednjeg suđenja dodeljeno im je zajedničko starateljstvo, a glumica je odmah predala dokumentaciju Drugom kalifornijskom okružnom sudu u svrhu smene sudije Džona Ouderkirka s njihovog slučaja. Tvrdila je da je odluka sudije nepravedna i da je odbio da sasluša maloletnu decu i njihove želje u vezi starateljstva.

Tročlana komisija složila se s Anđelinom i prošle nedelje diskvalifikovala Ouderkirka. Navedeno je da je kršio “svoje etičke obaveze”. Ouderkirk je obavljao dužnosti kao privremeni sudija i nije otkrio da ima poslovne veze s Pitovim advokatima, a to je moglo da utiče na njegovu odluku.

– Činjenice se nisu promenile. Postoji puno dokaza koji dokazuju kako je ovo najbolje za decu. Nastavićemo da radimo ono što je u skladu s tim”, rekao je Pitov predstavnik za javnost.

Izvor Stil.kurir.rs
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More