TRUDNICA iz SRBIJE krenula u PLJAČKU sa drugaricom i prosjakom: Prebili i pokrali ITALIJANA!

Iz stana u TRSTU odneli na hiljade evra i skupocen nakit, kad su se spremali da izađu usledio šok!

Foto: unsplash
204

Troje mladih srpskog porekla uhapšeni su u Trstu zbog sumnje da su opljačkali jednog Italijana i iz stana mu odneli oko 8.000 evra u kešu i veću količinu zlatnog nakita.

Naime, kako prenosi italijanski Trieste Prima, reč je od dve devojke stare 19 i 20 godina, od kojih je jedna bila trudna, i prosjaku starom 18 godina. Prema pisanju tamošnjih medija, pljačka se dogodila u podnevnim časovima 30. jula u centru Trsta, prenosi “Kurir”.

Uhapšene devojke živele su u Laciju, a ranije su hapšene zbog raznih krađa. Oni su, prenosi italijanski portal, pre nekoliko dana stigli u Trst i iznajmili pansion u centru koji im je bio baza odakle su tipovali stan Italijana.

U stan su u popodnevnim satima ušle devojke i ukrale 8.000 evra u kešu i zlatan nakit. Кad su se spremale da napuste zgradu, stigao je vlasnik stana kojeg su pretukle, čak i šutirale nogama u stomak a potom pobegle.

Policija ih je brzo identifikovala dok su lutale po centru. Pretresom pansiona u kom su boravile u koferima je nađen deo nakita i novca za koji se sumnja da je ukraden iz stana.

Deo ukradenog nakita prepoznao je i opljačkani Italijan, a veruje se da su troje osumnjičenih izvršili i druge krađe u ovom gradu.

Izvor Kurir
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More