Družio se sa EPSTAJNOM, a sada se KAJE! Bil Gejts otvoreno o odnosu sa milijarderom pedofilom: To je bila VELIKA GREŠKA! (FOTO)

BIL GEJTS OTVORIO DUŠU, evo šta je rekao o svom odnosu sa EPSTAJNOM!

Foto: youtube/printscreen
119

Osnivač Majkorosofta Bil Gejt rekao je da žali što se družio sa Džefrijem Epstajnom, bogatašem koji je optužen za trgovinu maloletnicama i naglasio je da je to bila velika greška.

-To je bila velika greška što sam provodio vreme sa njim, što sam mu dao kredibiltet da bude u mom društvu, rekao je Gejts za CNN, prenosi “Telegraf”.

– Bio sam sa njim na nekoliko večera nadajući se da će Epstajn osigurati milijarde za filantropsku organizaciju vezanu za globalno zdravlje putem svojih kontakata. Kada sam video da od toga neće biti ništa, naša veza se završila, rekao je Gejts.

Milijarder je za CNN rekao kako je i on bio zabrinut zbog Epstajna, koji je priznao krivicu te je osuđen 2008. zbog podvođenja maloletnica dosta godina pre što ga je on upoznao.

Veza Gejtsa i Epstajna datira još iz 2011. godine, kada je on uplatio sredstva u organizaciju Gejts i JP Morgan.

Melindi Gejts je smetalo njihovo pozanstvo pa prijateljima rekla kako je besna zbog njegovog druženja sa osuđenim pedofilom i kako sa tim ne želi da ima nikakve veze.

Epstajnovo hapšenje privuklo je veliku pažnju zbog sporazuma koji mu je omogućio da se izjasni krivim za podvođenje maloletnica na Floridi kako bi izbegao ozbiljnije savezne optužbe.

Čak 36 devočica svedočilo je protiv njega, a odslužio je samo 13 meseci zatvora 2008. godine.

U avgustu 2019. godine, Epstajn je pronađen mrtav u svojoj ćeliji u Njujorku, a kako je tada saopšteno on je izvršio samoubistvo vešanjem.

Izvor Kurir
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More