Snimak bahaćenja SRPSKIH TURISTA u Turskoj izazvao lavinu besa: Tinejdžeri upalili baklje, piju alkohol i pevaju “VIDOVDAN”! (VIDEO)

Snimak postao VIRALAN na društvenim mrežama, srpski tinejdžeri se bahatili u TURSKOJ!

Foto: printscreen/tiktok klosari11272
162

Snimak grupe tinejdžera iz Srbije koji letuju u Kušadasiju u Turskoj postao je viralan na društvenim mrežama zbog bahatog načina na koji provode odmor. Naime, oni su tokom jednog od izlazaka u stilu navijača upalili baklje ispred kafića, dok su oko njih sedeli gosti kafića, a pored bili slučajni prolaznici.

Tinejdžeri stari oko dvadesetak godina snimke svog bahaćenja postavljali su na “Tik-Tok” nalog, gde se u nekoliko navrata vidi remećenje reda i mira na ulicama Kušadasija, prenosi “Blic”.

@klosari11272

prvi su mi skinuli sa profila moramo opet 😂😂💪💪#kusadasi__türkiye #kosovojesrbija #fyp

♬ original sound – klosari11272

U vidno alkoholisanom stanju, oni su izlazili polugoli na ulice, a na jednom od snimaka vidi se kako su tokom paljenja baklji u njihovoj blizini bili i ljudi koji su mirno pili svoje piće u lokalu, dok su bahati momci držali u rukama pirotehnička sredstva i pevali pesmu “Vidovdan”.

Takođe, na jednom od snimaka vidi se kako dvojica mladića, od kojih je jedan bio samo u bermudama, bez majice na sebi, sede na traktoru i “uče Turke kako se vozi traktor”, kako su naveli u opisu snimka.

Ovakav način provoda nije se dopao većini korisnika društvenih mreža, nazvali su ih bahatim tinejdžerima, koji su, umesto da uživaju u odmoru, odabrali da terorišu lokalno stanovništo i druge turiste svojim ponašanjem.

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More