Kejt Hedson i dalje uživa u BEOGRADU, sada se fotografisala sa KUVAROM i sve iznenadila ODEVNOM KOMBINACIJOM i STAVOM! (FOTO)

U ležernoj kombinaciji sa osmehom na licu, poznata glumica uživa u čarima SRPSKE PRESTONICE!

Foto: Instagram/prinntscreen
308

Kejt Hadson, američka glumca ove letnje dane provodi u Beogradu sa kolegama iz Holivuda koji snimaju film u našoj zemlji, a slobodno vreme je iskoristila za šetnju po srpskoj prestonici.

Naime, u Beogradu se snima nastavak hit filma “Nož u leđa” (Knives Out) u kojem pored Danijela Krejga jednu od glavnih uloga tumači i Kejt Hadson, prenosi “Blic”.

&

;

Ona je vreme između snimanja iskoristila da uživa u čarima našeg grada, a kako ju je kuvar poznatog restorana prepoznao i želeo da se slika sa njom, ona je kao sav normalan svet pozirala sa njim i to bez šminke u ležernoj odevnoj kombinaciji.

Inače, domaći mediji su lepu glumicu uslikali u šetnji u gradu, osim sa suprugom i sa decom.

Oni su inače pre dolaska u Srbiju boravili u Grčku porodično, a nakon toga i Italiju.

Stiže holivudsko pojačanje u Beograd! Kejt Hadson uživa u čarima srpske prestonice, kupuje detoks sokove (FOTO)

Kako je pisao “Blic” ugovor obavezuje naše filmske radnike koji su angažovani na nastavku “Knives Out” da ne otkrivaju nikakve informacije o glumcima jer u suprotnom slede kazne i penale.

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More