Savić posle zlata, rečenica koja odzvanja Srbijom! Vaterpolisti na postolju, poznati srpski hit sa razglasa (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP Photo/Mark Humphrey
207

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić rekao je nakon osvojene zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Tokiju da je u ovom trenutku to najvažnije, te da je danas jedan od onih trenutaka kada reči nisu potrebne.

Srbija je odbranila zlatnu medalju iz Rija pobedom u finalu Igara protiv Grčke 13:10, a selektor je odmah posle osvojene medalje izašao pred kamere RTS-a i u vrlo sažetoj formi objasnio kako se oseća.

“Uopšte nije bitno. Bitna je samo ova pobeda. Nije bitno ni kako smo igrali ni šta smo radili. Jedan divan osećaj, čestitam stručnom štabu i igračima, celoj organizaciji. Ovo su ono retki trenuci kada moramo da zaćutimo”, rekao je Savić.

Vaterpolo reprezentacija Srbije osvojila je zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Tokiju, a prilikom dodele odličja organizatori turnira su sa razglasa pustili poznati muzički hit Milice Todorović “Ti moje zlato”.


Dok se sijala zlatna medalja na grudima naših vaterpolista, koji su više nego zasluženo pobedile Grčku, sa razglasa je počeo čuveni hit od pre pola decenije.

Ni Grci, koji su bili na postolju pored naših vaterpolista nisu bili imuni na ovo, a interesantno je da je ova pesma išla i prilikom dodele bronzanih medalja ženskoj odbojkaškoj reprezentaciji Srbije.

Jasno je da pedantni Japanci nisu ništa prepuštali slučaju i da su znali šta prolazi u Srbiji.

Izvor Sportske.net
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More