Srpski mentalitet jako prija holivudskoj glumica: Kejt Hadson uživa u Beogradu (FOTO)

278

Naš mentalitet očigledno veoma prija glumici Kejt Hadson koja je u Srbiju nedavno stigla kako bi s kolegom Danijelom Krejgom snimala drugi deo filma “Nož u leđa”.

Za razliku od Krejga, Kejt je veoma neposredna prema Beograđanima, štaviše i druželjubiva.

Glumica je proteklih dana obišla veliki broj restorana u kojima se fotografisala sa ugosteljima koji su je dočekivali sa osmehom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson)

Hadsonova je proteklih dana i svoju decu vodila svuda sa sobom, a kako svedoče fotografije, glumica se očigledno ne plaši ni korone jer je na svim fotografijama bez maske.

– Kejt je oduševljena Beogradom. Po centru grada se kreće sama bez obezbeđenja. Uživa u čarima našeg grada, a zadovoljna je što je u blizini hotela gde je odsela sa porodicom pronašla i radnju koja se bavi hranom koju ona konzumira. Već dva dana je redovan kupac. Obožava detoks program, a posetila je i jedan restoran, gde je sa suprugom konzumirala laganiju hranu. Ušetala je bez prevelike pompe, a onda se fotografisala sa kuvarom jer je bila oduševljena kako je pripremio hranu. Ona se ponaša kao sav normalan svet. Najviše joj odgovara što je paparaci ne prate u stopu i što može više da šeta. Ona je veliki ljubitelj dugih šetnji. Nažalost, to neće moći da praktikuje jer joj je zgusnut plan snimanja. Iskoristi priliku da uglavnom prošeta do radnje ili u blizini hotela – kaže izvor.

Inače, glumica je došla sa suprugom i decom, a pre dolaska u Srbiju boravili su u Grčkoj, a nakon toga i Italiji.

– Decu uglavnom svuda sa sobom vodi. Ne želi da se razdvaja od njih. Kada snima čuva ih njen partner. Najmlađa ćerka ima dve godine, pa su najviše posvećeni njoj, a kada je potrebno angažuju i bebisiterku. Nije zahtevna s obzirom na to da je holivudska glumica. Bitno joj je da ima redovne obroke, da jede hranu na koju je navikla i da ima treninge. Ne predstavlja joj problem da popriča sa osobljem i da se fotografiše. Vrlo je ljubazna i mnogi se šale da se odomaćila u Beogradu i da bi voleli da što češće dolazi – kaže naš izvor.

Inače, Kejt je dobila troje dece sa tri različita muškarca, a kako je više puta rekla sa svim nekadašnjim partnerima ostala je u dobrim odnosima. Glumica je takođe nedavno rekla da nije isključiva po pitanju još dece, ali da će sa tim sačekati dok najmlađa ćerka Rani Rouz ne napuni četiri ili pet godina.

Njeno najstarije dete, sin Rajder kog je dobila sa pevačem Krisom Robinsonom napunio je 17 godina, a pored njega ima još jednog sina Bingama kog je dobila sa bivšim verenikom, frontmenom grupe “Muse”, Metom Balemijem, koji ima devet godina.

U intervjuima je često isticala koliko joj znači podrška partnera, ali i da nikad nikog nije volela toliko kao Denija.

Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More