“Valjda imaju svoj KOKOŠINJAC”, bivša urednica Voga oplela po domu Megan Markl!

Megan je pokazala NOVU KUĆU, čuvena kritičarka ju je uništila, a sve zbog ove prostorije!

Foto: youtube/printscreen
609

Dom Megan Markl obojen je neutralnim tonovima i možda deluje smirujuće, ali nedostaje mu karakter, a osim toga savršeno ocrtava jaz između novca i ukusa, smatra Aleksandra Šulman, bivša dugogodišnja urednica britanskog magazina “Vog”.

“Iskreno, pokušala sam da budem pozitivna u vezi najnovije inicijative tima Saseks. Ali još jednom ne uspevam. Kad je Megan Markl provela 40 minuta svog rođendana snimajući saosećajne poruke ženama u nepovoljnijem položaju, nema sumnje da je mislila dobro. To svakako nije bio zločin, prenosi “Blic Žena”.

Ali prostorija u kojoj je snimljen video? To je zaista zločin. Još jedan pimer poznatog jaza između novca i ukusa. Lepota je u oku promatrača.

Ali zaista, zašto živetu u nečemu što izgleda kao enterijer hotelskog lanca, nešto što viđaš svuda po svetu od Mikonosa do Taipeija. Sigurna, neopterećena i – strašna reč dolazi… neutralna. Shvatam da upadam u istu snobovsku zamku koju je Tatler učinio kad su kritikovali dekorativni stil Karole Midlton opisavši ga kao ‘vrlo Bakingemski’, ali ovaj izgled recepcije nekih hotela je tako razočaravajući. Bež od zida do zida možda deluje relaksirajuće ako je potrebno da se oporavite od masaže vrućim kamenom, ali to nije mesto za život’, piše Šulman u kolumni za “Daily Mail”.

Jasno joj je, kaže, da je princ Hari želio nešto sasvim drugačije od onoga čime je bio okružen od rođenja, pa je poput pravog džentlmena prepustio uređenje enterijera prvog vlastitog doma supruzi. A ona ga je, nastavlja Šulman, uredila poput svog jednako nemaštovitog doma u Torontu.

“Zato novi dom izgleda baš poput stana u Torontu koji je ostavila za sobom – jednako bež i bezlično. Možda ovo zapravo nije njihova stvarna radna soba, već najpre izložbeni prostor poput Garden RoomRuma u Hajgruvu gde princ Čarls priređuje velike večere, lažni prostor koji javno objavljuje, a ne prava soba u kojoj on i Kamila zabavljaju svoje prijatelje. Ovo bi mogla biti prostorija u koju nam Megan i Hari dopuštaju da provirimo, dok je ostatak kuće zaista nered zanimljive umetnosti, šarenog nameštaja i knjiga. Dom, a ne fotografija iz kataloga. Čak i ako je sve to istina, još uvek je depresivno nemaštovito. Iako, naravno, imaju svoj kokošinjac za malo neuredne autentičnosti”, zaključila je Šulman.

Aleksandra Šulman napustila je 2017. godine mesto urednice britanskog “Voga” nakon 25 godina karijere. Magazin je preuzela 1992. godine. Aleksandrin odlazak jedan od kolega opisao je kao ‘odlazak sa stilom’, dok je Šulman izjavila kako odlazi zbog želje za novim životnim iskustvima izvan Voga, za koji radi od svoje 34. godine.

“Shvatila sam da zaista želim da iskusim drugačiji život i radujem se budućnosti odvojenoj od Voga’, rekla je Šulman, a njenim je odlaskom okončano i dugogodišnje medijsko rivalstvo sa njenom poslovnom ‘suparnicom’, urednicom američkog Voga Anom Vintur, o kojem su modni novinari oduvek pisali. Ostaće zapamćena kao urednica britanskog Voga sa najdužom karijerom urednice u britanskoj istroiji, koja je podržavala mlade talentovane dizajnere, i po tom da se se nije uklapala u imidž ikone stila kao što su svoj imidž gradile Ana Vintur i urednica francuskog Voga Karin Roitfeld.

Pre “Voga” Šulman je pisala kolumne za “The Daily Telegraph” i “Daily Mail”, radila je kao novinarka u “Tatleru” koji je kao i “Vog” deo izdavačke porodice “Condé Nast”, osam godina je bila urednica muškog časopisa GQ, a izdala je i svoj roman.

Izvor Blic Žena
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More