Otet SRBIN u Herceg Novom, crnogorska glumica se iživljavala nad NESREĆNIM ČOVEKOM!

Sa saučesnikom, danima ga držala u stanu sa krpom u ustima!

FOTO: MUP Srbije
281

Darija Tripković Praščević i Milan Plavljanić, oboje iz Herceg Novog, uhapšeni su zbog sumnje da su srpskog državljanina V. S. držali zatočenog u jednom stanu u Herceg Novom, gde su ga mučili i naneli mu teške telesne povrede, prenosi “Kurir”.

Kako prenosi crnogorski Dan, Srbina su spasli policajci koji su upali u stan i zatekli dvoje osumnjičenih i njihovu žrtvu.

– Zbog sumnje da su izvršili krivično delo protivpravno lišenje slobode u sticaju sa krivičnim delima mučenje i teška telesna povreda, slobode su lišeni D. T. P. i M. P. iz Herceg Novog. Oni su ovo delo izvršili na štetu V. S. iz Republike Srbije na način što su 4. avgusta oštećenog pozvali u svoj stan, nakon čega su ga vezali i zadali mu povrede tupim predmetima, ali i stavili mu tkaninu u usta kako ne bi mogao da doziva pomoć. Sumnja se da su osumnjičeni ovu osobu držali vezanu par sati – saopštili su iz Uprave policije Crne Gore, prenosi Dan.

Navodi se da su, postupajući po naredbi sudije za istragu, policajci ušli u stan i na licu mesta zatekli osumnjičene i oštećenog koji je imao vidne povrede po glavi i telu. Nesrećni Srbin je potom prebačen u bolnicu gde su mu konstatovane teške telesne povrede.

– Sudija za istragu je nakon salušanja kod tužioca za D. T. P. i M. P. doneo rešenje o određivanju pritvora u trajanju od 30 dana zbog navedenih krivičnih dela – kažu iz policije.

Kako nezvanično saznajemo, osumnjičena Darija Tripković Praščević je crnogorska glumica koja je ostvarila ulogu u Novogodišnjoj epizodi televizijske serije Nijesmo mi od juče 2016. godine.

Izvor Kurir
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More