Uvertira za večerašnji veliki doček: Zlatni vaterpolisti i Prekovićka stigli u Beograd i zapevali “Daleko negde ko zna gde” i ” A sad adio” (VIDEO)

Beograd, 9. avgusta 2021. - Vaterpolisti Srbije i karatistkinja Jovana Prekovic, osvajaci zlatnih medalja na Olimpijskim igrama u Tokiju, doputovali su danas u Beograd. Srpske olimpijce na beogradskom aerodromu docekali su mnogobrojni navijaci, predstavnici medija, rodbina i prijatelji, uz transparente, pesmu, zastave, povike "sampioni, sampioni" i "Srbija, Srbija".Grupna fotografija vaterpolista Srbije. FOTO TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC/ bg
132

Vaterpolisti Srbije i karatistkinja Jovana Preković, osvajači zlatnih medalja na Olimpijskim igrama u Tokiju, doputovali su danas u Beograd.

Zajedno sa olimpijskim šampionima, stigle su i košarkašice, koje su nastup na Igrama završile na četvrtoj poziciji.

Pred mnogobrojne navijače i predstavnike medija najpre su “izašli” vaterpolisti koji su odmah završili u zagrljaju svojih porodica, a zatim su emotivno zapevali “Daleko negde ko zna gde” i ” A sad adio”, aludirajući na to da se čak njih sedmorica opraštaju od reprezentacije.


Selektor vaterpolista Srbije Dejan Savić bio je veoma emotivan po povratku u Beograd sa Olimpijskih igara u Tokiju.

– Daćete mi malo vremena da se smirim, ne znam šta da kažem, je** ga – bilo je sve što je izgovorio Savić, i to kroz suze.

FOTO TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC

Njihovu pesmu prekinuo je ulazak Jovane Preković u masu, jer su i samo vaterpolisti krenuli da joj aplaudiraju, dok su navijači klicali njeno ime i pevali “Uzela si zlato, Jovana.”

Beograd, 9. avgusta 2021. – Vaterpolisti Srbije i karatistkinja Jovana Prekovic (2L), osvajaci zlatnih medalja na Olimpijskim igrama u Tokiju, doputovali su danas u Beograd. Zajedno sa olimpijskim sampionima, stigle su i kosarkasice, koje su nastup na Igrama zavrsile na cetvrtoj poziciji. Srpske olimpijce na beogradskom aerodromu docekali su mnogobrojni navijaci, predstavnici medija, rodbina i prijatelji, uz transparente, pesmu, zastave, povike “sampioni, sampioni” i “Srbija, Srbija”. FOTO TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC/ bg

Srpske olimpijce na beogradskom aerodromu dočekali su mnogobrojni navijači, predstavnici medija, rodbina i prijatelji, uz transparente, pesmu, zastave, povike “šampioni, šampioni” i “Srbija, Srbija”.

Prednajčili su navijači i polaznici karate kluba “Knjaz” iz Aranđelovca, rodnog grada olimpijske šampionke Preković.

Srpski olimpijci, koji su osvojili devet medalja na OI u Tokiju, večeras od 21 sat imaće doček ispred Starog dvora.

Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More