ŠAMPIONSKI! Srpski olimpijci svečano dočekani ispred Starog dvora (FOTO)

FOTO: TANJUG/ MILOS MILIVOJEVIC
120

Srpski olimpijci, osvajači medalja na Igrama u Tokiju, svečano su dočekani večeras u Beogradu ispred Starog dvora.

Vaterpolisti, odbojkašice, basketaši, karatistkinja Jovana Preković, tekondistkinje Milica Mandić i Tijana Bogdanović, strelci Damir Mikec, Milenko Sebić i rvač Zurabi Datunašvili, kao i njihovi treneri, aplauzima i ovacijama pozdravilo je više hiljada građana uz povike “šampioni”.

FOTO TANJUG/ MILOS MILIVOJEVIC

Odbojkašica Maja Ognjenović se zahvalila na podršci, a basketaš Dejan Majstorović poručio je da zna da su svi očekivali sjajniju medalju.

“Znam da ste razočarani, kao i mi, što nismo uzeli zlato, ali, smo na kraju uzeli bronzu. Hvala na podršci”, rekao je Majstorović.

FOTO TANJUG/ MILOS MILIVOJEVIC

Zurab Datunašvili se na srpskom zahvalio prisutnima.

“Srce kuca jače nego u finalu”, rekao je Damir Mikec.

Jovana Preković poručila je da snovi ostvaruju ako vredno radite i verujte svim srcem.

Milica Mandić posvetila je medalju svim ljudima u Srbiji, dok je Filip Filpović zatražio podršku i aplauz za sve osvajače medalja.

FOTO: TANJUG/ MILOS MILIVOJEVIC

“Ko je najbolji? Srbija”, horski su zajedno poručili srpski sportisti i navijači.

Pre izlaska na balkon Gradske skupštine olimpijcima i njihovim trenerima su na medaljama čestitali ministar omladine i sporta Vanja Udovičić, zamenik gradonačelnika Goran Vesić i gradska sekretarka za sport Dragana Pešić Belojević.

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More