Nosila BEBU u stomaku i igrala MEČEVE: O podvigu “SRPSKE SNAJKE” priča CEO SVET! (FOTO)

Valerijan Vukosavljević Francuskoj donela dve medalje: Igrala je trudna, niko u ekipi to nije znao, evo kako je SAKRILA divne vesti!

Foto: instagram valeriane_ayayi
458

Ko god da je ispratio Evropsko prvenstvo u košarci za žene i Olimpijske igre u Tokiju, nije mogao da u selekciji Francuske ne primeti košarkašicu interesantnog imena i prezimena – Valerijan Vukosavljević. Reč je o srpskoj “snajki”, koja je udata za srpskog košarkaša Filipa Vukosavljevića.

Ono zbog čega je Valerijan dospela u žižu javnosti ovih dana jeste vest da je trudna nastupila na Evropskom prvenstvu i na Olimpijskim igrama! Tokom igranja mečeva nosila je bebu u stomaku, a sve u konsultaciji sa svojim ginekologom, koji joj je odobrio da nastupi uz konstantan nadzor lekara iz reprezentacije, prenosi “Telegraf”.

Njen nastup protekao je veoma uspešno, pošto je osvojila srebro na kontinentalnoj smotri i bronzu u Tokiju, a na nacionalnoj televiziji objasnila je sve što je pratilo tokom poslednjih mesec i po dana.

– Bila sam veoma srećna kada sam čula lepe vesti, da sam trudna. Suprug i ja smo to dugo planirali. Pošto sam sportista i svakodnevno sam u treningu, nije bilo problema. Ginekolog mi je rekao da mogu tri i po meseca u trudnoći da treniram i igram utakmice – zaključila je Valerijan.

Kaže da nije želela da niko od košarkašica sazna za njeno drugo stanje, jer je mislila da će se ostali drugačije ponašati zbog toga. Zbog toga je sakrivala lepe vesti.ž

– Želela sam da neko od medicinskog osoblja tima zna, jer nikad ne znate šta može da se desi. Selektorka je rekla da računa na mene, ukoliko je medicinski sve u redu. Imala sam dogovor sa lekarom reprezentacije i mojim ginekologom, to je bilo bitno – podvukla je srpska “snajka”.

– Plašila sam se da će se drugačije ponašati prema meni. Ne bih to smatrala fer. Želela sam da izbegnem i novinare, da ne odgovaram na pitanja koja nisu o košarci. Tuširala sam se posebno, u svom kupatilu, kako bih što bolje sakrila. Nekada nisam uspevala, ali sam uspela da se izvučem. Bilo je i smešnih komentara u reprezentaciji.

Izvor Telegraf
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More