Užas u NEMAČKOJ: Stefan je optužen za kanibalizam, delove žrtve krio širom Berlina!

Žrtvu upoznao na sajtu za upoznavanje!

Foto: markus-spiske-rFxwnWwk3mU-unsplash
745

Nastavnik iz Nemačke, optužen za ubistvo i kanibalizam, pojavio se na suđenju u Berlinu. On je optužen da je ubio i pojeo delove tela Stefana Trogiča, kog je upoznao na sajtu za upoznavanje.

Muškarac, koji je poznat samo kao Stefan R, navodno je žrtvu Stefana Trogiča upoznao na sajtu za upoznavanje nekoliko sati pre ubistva, prenosi “Telegraf”.

Tužilac Martin Glage rekao je da je optuženi za ubistvo tražio “seksualno zadovoljenje” i “hteo da pojede” delove leša 43-godišnjeg mehaničara, prenose nemački mediji.

Na sudu je rečeno da ne postoje naznake da je Trogič pristao da bude ubijen, prenosi Independent.

Nakon ubistva 5. septembra 2020, Stefan R. je navodno u svom stanu u naselju Pankov u centralnom Berlinu iskasapio telo žrtve, pre nego što je delove bacio u različitim delovima grada.

Policija je nedeljama tragala za nestalim muškarcem pre nego što je u novembru čovek, koji je šetao psa, pronašao njegovu butnu kost u šumi u severnom Berlinu.

Još kostiju navodno je pronađeno dve nedelje kasnije u parku u Pankovu. Uz pomoć psa tragača, policija je stigla do Stefana R. (41) iz Berlina.

Još neki delovi tela žrtve nisu pronađeni iako je suđenje za ubistvo počelo, prenosi Berliner Zeitung.

Glage je rekao kako su policajci pronašli veliku količinu krvi žrtve u Stefanovom stanu. Takođe je istakao kako je nastavnik srednje škole razgovarao sa ljudima na forumima o kanibalizmu mesecima pre nego što je izvršio ubistvo.

Na sajtu za upoznavanje Romeo-Planet Stefan je bio pod imenom “MasterButcher79”, što je nadimak koji je dobio zloglasni nemački kanibal Armin Majves, koji izdržava doživotnu kaznu zatvora jer je ubio i pojeo čoveka koga je upoznao na internetu 2001.

Prvi dan suđenja Stefanu R. trajao je manje od pola sata, ali će se nastaviti sa svedocima sledećeg utorka.
Očekuje se da će suđenje trajati do sredine oktobra, a očekuje se svedočenje žrtvine majke, navodi nemački list.

Izvor Telegraf
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More