Istoričar napao Melaniju Tramp da je uništila AMERIČKU ISTORIJU, bivša PRVA DAMA odmah odgovorila! (FOTO)

Vrt u Beloj kući ponovo postao AKTUELAN, istoričar poručio MELANIJI: Decenije američke istorije su nestale!

Foto: instagram/melaniatrump.style
233

Dok je bila na mestu prve dame Amerike, Melanija Tramp se pohvalila preuređenjem vrta, smeštenog u rezidenciji Bele kuće, poznatog pod nazivom “Rose Garden” koji je prvobitno osmislila Džeki Kenedi početkom 60-ih.

Američkoj javnosti se tada nije svidelo šta je Melanija napravila, a sada je tu temu ponovo učinuo aktuelnom predsednički istoričar Majkl Besčlos.

“Vrt u Beloj kući završen je tačno pre godinu dana, a evo i mračnog rezultata – decenije američke istorije su nestale”, napisao je uz fotografiju vrta na kojoj preovladava zelenilo, dok se vidi vrlo malo cveća.

Na ovu kritiku, reagovala je i sama Melanija.

“Dokazao je svoje neznanje pokazujući sliku vrta pre cvetanja. Vrt je ukrašen zdravim i šarenim ružama. Njegove zavaravajuće informacije su nečasne i nikada mu se ne sme verovati kao profesionalnom istoričaru”, napisala je uz fotografiju vrta prepunog cveća.

Inače, ove godine je pokrenuta peticija kojom se od prve dame Džil Bajden i drugog gospodina Doga Emofa traži da povrate stari izgled vrta, a do sada je prikupljeno više od 800.000 potpisa.

Izvor Blic Žena
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More