“Hemija između njih je i dalje tu”, Dženifer Aniston i Dejvid Švimer konačno ZAJEDNO?! (FOTO)

Fanovi oduševljeni, sada se oglasio popularni glumac i raspršio SVAKU SUMNJU!

Foto: instagram friends
388

Džen i Dejvid, koji su u seriji bili par, priznali su da su tokom snimanja prve sezone “Prijatelji” gajili veoma jake emocije i da su oboje bili veoma zaljubljeni jedno u drugo. Sudeći po pisanjima stranih medija, sada su konačno počeli i da se zabavljaju.

Strani mediji izveštavaju da se Dženifer Aniston i Dejvid Švimer, glumici iz serije “Prijatelji” zabavljaju i da su fanovi veoma radosni zbog ove vesti, prenosi “B92”.

Dženifer i Dejvid su otvoreno iskazali osećanja jedno prema drugom tokom ponovnog okupljanja “Prijatelja”, a podsećamo da je specijalna epizoda bila prikazana krajem maja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Friends (@friends)

Rejčel Grin i Ros Geler, likovi koje tumače glumci, preneli su svoje simpatije i van malih ekrana: “Nakon ponovnog okupljanja jasno je da je prošlost probudila emocije i da je hemija između njih tu”, rekao je izvor za Closer.

Takođe, Closer izveštava da su “počeli da šalju jedno drugom poruke” i da je “Dejvid prošlog meseca iz Njujorka došao u Los Anđeles da vidi Dženifer”. Mediji navode da su “provodili vreme u kući Anistonove, gde je spremala jela i gde su uživali u zajedničkom vremenu”.

Ipak, za “Fox News”, tim za odnose za javnošću glumaca je demantovao ove tvrdnje.

Oglasio se ROS: Evo šta kaže o navodima da je sa Dženifer Aniston!

Nakon što je kao grom iz vedra neba jutros odjeknula vest da su Dženifer Aniston i Dejvid Švimer zajedno, te da su svoju romansu sa tv ekrana “oživeli” i u privatnom životu, internet u društvene mreže su se usijale od komentara, govorkanja, ali i fora i fazona na njihov račun.

Ovim povodom oglasio se i popularni Ros Geler, ali samo da bi opovrgnuo sve navode i nagađanja i demantovao sve tekstove koji su sa oduševljenjem pisali o njihovoj novoj vezi, prenosi “Blic Žena”.

“Nema istine u tračevima o romansi”, bio je koncizan u svom izlaganju Dejvid Švimer, a prenosi britanski “San”.

Time je zasigurno srušio snove mnogim fanovima ove veoma popularne serije o šestoro prijatelja iz Njujorka koji su rešili da se ponovo okupe pre nekoliko meseci i naprave svojevrstan dokumentarac o svojim životima. Upravo su tu započela prva nagađanja nakon sledećih izjava u emisiji Džejmsa Kordena.

“Bio sam veoma zaljubljen u Dženifer”, izjavio je tada Dejvid, dok je Dženifer Aniston samo dodala da je to bilo obostrano.

Ono što je takođe podgrejalo glasine jeste i činjenica da su oboje 2017. godine u kratkom vremenskom razdoblju objavili krahove brakova. Anistonova sa Džastinom Teruksom, a Švimer sa umetnicom Zoe Bakman.

Ipak to nije omelo mnogobrojne fanove širom sveta da pokažu svoju maštu različitim fotografijama i mimovima na račun (ne)suđene veze ova dva “prijatelja”.

Mnogi su preko njihovih fotografija pokazivali i svoje emotivno stanje povodom njihove potencijalne veze.

A neki su poručili da su se prevarili ako su mislili da bi pomirenje Dženifer i Bred Pita bila neizmerna sreća, ali da bi ovakva ljubavna kombinacija prevazišla i takav scenario.

Izvor B92 Blic Žena
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More