Pozajmila mu novac za TAKSI, on otišao na OI i osvojio ZLATO: SRPKINJA pomogla atletičaru sa Jamajke da dobije medalju, on joj se ovako odužio! (FOTO, VIDEO)

FILMSKA PRIČA SA OI U TOKIJU, SRPKINJA u centru pažnje: "Ovo je ZLATO zbog tebe, ti si mi POMOGLA"!

Foto: Printscreen/Twitter
181

Sprinter sa Jamajke Hansl Parčment (31) osvojio je zlato na Olimpijskim igrama na trci 110 metara sa preponama zahvaljujući Tijani Stojković (25) iz Srbije.

Naime, atletičar je seo u pogrešan autobus i kasnio je na trku na Olimpijskom stadionu. Tijana mu je pritekla u pomoć koja je radila kao volonterka, i pozajmila mu novac za taksi kako bi stigao na stadion, prenosi “Kurir”.

Parčmentu su zvaničnici rekli da može autobusom iz Olimpijskog sela da stigne na stadion, ali ne zna se d ali bi stigao na vreme. Zato mu je Tijana pozajmila novac i pobedio.

On je veliku zahvalnost Srpkinji pokazao i na društvenim mrežama gde je objavio video u kom je naziva “dobrom Samarićankom”.

– Ovo zlato je zbog tebe, ti si mi pomogla – rekao joj je i vratio novac za taksi koji mu je dala.

Poklonio joj je i majicu Jamajke, a čitava priča vrlo brzo odjeknula je celom Jamajkom, gde je tamošnji premijer Endrju Holnes objavio dirljivi snimak i pozvao Tijanu da poseti Jamajku.

Izvor Kurir
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More