Sloboda Mićalović pokazala ČERKE na Instagramu: Emotivna fotografija sa naslednicama raznežila FANOVE! (FOTO)

Glumački par ćerke čuva daleko od JAVNOSTI, sada je Sloboda pokazala deo atmosfere u njihovom domu!

Foto: instagram sloboda_micalovic_boba
220

Ćerke Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića, Mila i Vera, odrastaju daleko od očiju javnosti, sada je glumica odlučila da ih pokaže javnosti i na Instagramu objavila prvu fotografiju sa svojim mezimicama.

Naime, Sloboda i Vojin se trude da svojim devojčicama obezbede željenu privatnost i bezbrižno detinjstvo, prenosi “Kurir”.

Sa ćerkama provode vreme u prirodi, posvećeno razgovaraju, ali se trude i da ih zaštite od njihove velike popularnosti, jer kako poznati glumac kaže, neke priče mogle bi ostaviti ozbiljan trag na devojčice.

Nastojimo da ih vaspitavamo onako kako su Vojina vaspitavali njegovi roditelji i mene moji. Da li to umem i mogu druga je stvar, ali jako želim. Odrasla sam u maloj sredini, Vojin takođe. Videćemo šta im je život pripremio, a ja se nadam da će biti blag prema njima – rekla je glumica za “Hello”.

Poznati roditelji su beskrajno ponosni na svoje mezimice, a sada je Sloboda odlučila da ih pokaže javnosti i na “Instagramu” objavila prvu fotografiju sa svojim mezimicama, koje su lepotu očigledno nasledile od nje.

Izvor Kurir
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More