Drugog dana vikenda gužve na granicama, evo gde su jutros najduža čekanja

Foto: Printscreen kamere.amss.org.rs
3,721

Prema podacima Uprave granične policije, na našim putničkim terminalima saobraćaj je pojačan i tokom dana se očekuju duža zadržavanja, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Ka Mađarskoj najduža čekanja su rano jutros bila na GP Horgoš i Kelebija, po tri sata, zbog čega se savetuje korišćenje alternativnih prelaza. GP Horgoš 2 danas do 19 časova biće otvoren samo za izlaz putničkih vozila iz naše zemlje, upravo u cilju rasterećenja najopterećenijih prelaza sa Mađarskom.

Na prelazima Batrovci, Gradina, Gostun, Kotroman i Preševo, sada su čekanja do sat vremena, ali će se tokom dana sigurno povećavati, s tim što uvek treba dodati i vreme zadržavanja na prelazima kod naših suseda, koja su u praksi slična ili duža od vremena koje putnici provode na našim prelazima.

Vikend u turističkoj sezoni donosi povremeno zadržavanja na naplatnim stanicama a sigurno će i putevi ka Guči biti dosta opterećeni zbog održavanja tradicionalnog sabora trubača.

Zadržavanja na našim graničnim prelazima prema informacijama Uprave granične policije u 05.20 časova:

GP Horgoš i Kelebija, izlaz, putnički automobili i autobusi po tri sata

GP Gradina, izlaz i ulaz, po 15 minuta;

GP Preševo, izlaz, 60 minuta;

GP Gostun, izlaz, 45 minuta;

GP Špiljani, izlaz, 30 minuta;

GP Batrovci, izlaz, 60 minuta;

Nema zadržavanja na naplatnim rampama auto-puteva.

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More