Vučić objavio fotografiju sa majkom i čestitao joj rođendan: “Hoću da joj se izvinim što nikada nisam imao dovoljno vremena za nju” (FOTO)

FOTO: TANJUG/ SAVA RADOVANOVIC/ bg
152

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je danas rođendan svojoj majci Angelini, uz reči da istovremeno želi da joj se izvini što nije imao dovoljno vremena za nju.

“Uz čestitke, hoću da joj se izvinim što nikada nisam imao dovoljno vremena za nju, nikada nisam umeo da pokažem onoliko ljubavi koju je ona bratu i meni nesebično darivala i da zamolim sve ljude da u odnosu prema roditeljima ne prave greške koje sam ja pravio i zbog kojih se danas kajem.

Najveća od njih je da mi je sve drugo uvek bilo važnije i preče od pažnje koju je trebalo da poklonim majci, makar hiljaditi deo onoga što je ona meni dala.

I, da, neki mi kažu, dobro, stari su to ljudi, a moj odgovor je da majka i otac nikada nisu stari.

Majko, da si živa i zdrava i nadam se da ti tvoji unučići vraćaju bar deo onoga što ti ja nisam pružio”, napisao je predsednik Vučić na svom Instagram nalogu buducnostsrbije.av.

Uz tekst, predsednik Srbije je postavio i fotografiju iz detinjstva.

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More