Makron sa suprugom Brižit (68) uživa na MORU: Prva dama Francuske se fotkala u KUPAĆEM KOSTIMU! (FOTO)

BRIŽIT MAKRON (68) SA MUŽEM NA MORU: Bez problema pokazala telo u kupaćem kostimu!

Foto: youtube/printsceen
322

Bormes-les-Mimosas zadnjih godina je omiljena letnja destinacija francuskog predsednika Emanuela Makrona i prve dame Brižit Makron. Naime, tamo se na malenom ostrvu nalazi utvrđenje Bregankon koja je 1968. godine postala službena letnja rezidencija francuskih predsednika, prenosi “Stil.kurir.rs”.

Do 1963. godine Francuska je utvrđenje iznajmljivala, a poslednja privatna osoba koja je u njoj boravila bio je Robert Belindžer, bivši francuski ministar koji ju je uz odobrenje obnovio i pretvorio u udobnu rezidenciju uz očuvanje originalnog izgleda.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emmanuel Macron (@fanofmacron)

Postala je predsednička rezidencija za vreme Šarla de Gola, a 2013. je proglašena nacionalnim spomenikom i otvorena je za javnost. La Lanterne u Versaju tada je postala nova službena letnja rezidencija, ali trenutni francuski predsednik ipak preferira odmor u Bregankonu.

U društvu porodice i prijatelja, Emanuel i Brižit uživali su u morskim radostima. Dok je predsednik vozio džet ski, prva dama odmarala je u hladu na peščanoj plaži.

Kada je u pitanju odabir kupaćeg kostima, nije se zamarala trendovima več je izabrala najjednostavniji model.

Nosila je klasičan jednodelni kostim sa zelenim detaljima. Ovaj model kupaćeg kostima dobro pristaje svim ženama zahvaljujući sjajnom kroju i neutralnoj crnoj boji koja nikad ne izlazi iz mode, baš kao ni ovakvi klasični kupaći kostimi.

Izvor Stil.kurir.rs
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More