Ovakvu MONIKU BELUČI nikad niste videli: Na sahrani ima intimne odnose sa vatrenom Italijankom! (FOTO)

Vrelo leto uz Moniku Beluči: Njena fotografija sa partnerkom iz filma zapalila INTERNET!

Foto: youtube/printscreen
182

Sa njima će leto konačno biti vrelo. Monika Beluči i Karol Bukuet, vatra i led, sastaju se u filmu “Fantazijama”, Stefana i Davida Foenkinoze.

Komedija je u šest prikaza i isto toliko parova koji sa humorom istražuju skrivene strane svojih želja. Prilika da se ove dve inkarnacije lepote povere o svojoj ženstvenosti, zavodljivosti i profesiji nakon 50 godina, opis je najnovijeg filma koji nam pruža “Parizmeč” magazin, a koji će na humorističan i nesvakidašnji prikazati parove, njihove fantazije i eksperimente, prenosi “Blic Žena”.

Glavne uloge u ovom ostvarenju igraće Monika Beluči i Karol Buket, a slavna Italijanka je izjavila za portal “Njuz in 24” da je Karol razlog njenog učešća u ovoj crnoj-komediji u kojoj njih dve imaju intimne odnose na sahrani.

“Snimila sam ovaj film jer sam želela da poljubim Karol Buket. Ona puno priča i osmehuje se, ali uvek iz nje izbija oblik misterije koji me užasno privlači”, ispričala je glumica u intervjuu za pomenuti portal, a zatim su obe glumice iznele svoje viđenje sporne scene na groblju.

“To je skoro klasika. Možemo dočarati grčki mit o Erosu i Tanatosu, strastvenoj ljubavi koja donosi smrt. Ovde se to dovodi do krajnosti. Film duhovito istražuje svačije “sramne” fantazije, obično skriveno ludilo. Svi mi imamo svoje probleme”, istakla je Monika, a zatim je svoje mišljenje iznela i čuvena Karol Buket.

“Da li me to pali? Nimalo. Veoma sam tužna kada ode osoba koju volim. Da li sam ipak šokirana? Ne više od toga. Već sam poznavala ljude koji su vodili ljubav na grobljima. Drugi više vole crkve. Ideja o zabranjenom, o grehu može izazvati želju. Postoji nešto veoma uzbuđujuće u tome biti izvan uobičajnog. Zatim, pogledajte listu bizarnih fantazija: postoje stvari koje su mnogo luđe”.

Kako će to sve izgledati na filmskom platnu i kako će se ove dve prelepe i slavne glumice snaći u novim ulogama i kakve će reakcije javnosti izazvati, imaćemo prilike da saznamo uskoro.

Izvor Blic Žena
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More