Provocira ili …?! Grenel šeta Albanijom u majici sa natpisom “BEOGRAD”!

Američki diplomata se albanskom plažom prošetao u majici na kojoj piše "Beograd" i to ĆIRILICOM!

Foto: youtube/printscreen
280

Ričard Grenel, američki diplomata i bivši izaslanik nekadašnjeg predsednika SAD Donalda Trampa za dijalog Srbije i Kosova trenutno je u Albaniji, gde je doputovao nakon posete Beogradu, a zanimljivo je da se albanskom plažom prošetao u majici na kojoj piše “Beograd” i to ćirilicom.

Kako “Blic” saznaje on je u mesto Jala u južnoj Albaniji, došao na odmor, ali je ovu priliku iskoristio da se sastane i sa albanskim političarima, kao što je to učinio i u Beogradu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by richardgrenell (@richardgrenell)

Interesantno je da je Grenel izabrao baš albansko primorje za svoje letovanje i to odmah nakon što je svoj odmor započeo u srpskoj prestonici.

Poznat u javnosti da ne krije svoje simpatije prema Srbiji, Grenel se albanskim šetalištem pored plaže prošetao u majici na kojoj piše Beograd. Stiče se utisak da je želeo da bude baš viđen u toj majici i da se iskreno zalaže za pomirenje na ovim prostorima.

Podsetimo, bivši specijalni izaslanik za Kosovo u nedavnoj privatnoj poseti Beogradu sastao se sa nekoliko srpskih zvaničnika, među kojima je i ministar finansija Siniša Mali.

On je sa ministrom izašao i u klub, a svoje odušeljenje iz beogradskog noćnog provoda podelio je i na društvenim mrežama.

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More