Misterija dva SAMOUBISTVA DECE sa mosta na Đurđevića Tari: Dečak (13) dva dana pre tragedije SVE objavio

Foto: Wikipedia
252

Trinaestogodišnji dečak iz Pljevalja koji je prekjuče izvršio samoubistvo skokom sa visine od oko 180 metara sa mosta na Đurđevića  Tari u Crnoj Gori nekoliko dana pre tragedije, na društvenoj mreži TikTok, ostavio je poruku u kojoj je najavio šta će učiniti.

Tinejdžer je samoubistvo izvršio na istom mestu i na isti način, kao što je dvadesetak dana ranije, 27. jula, sebe ubila dvadestogodišnja M. G. iz okoline Pljevalja. Da su ova dva slučaja povezana jasno ukazuju njihovi profili na društvenim mrežama – oboje su na Instagramu ostavili istu poruku: natpis “Safe place” (Sigurno mesto) i šest srca u duginim bojama – istim redosledom, istim fontom. Da situacija bude još bizarnija pratili su, i pratio ih je identičan broj ljudi – 538.

Užasna tragedija u Crnoj Gori: Dečak (13) skočio sa MOSTA na Đurđevića Tari!

Da li se ovo dvoje mladih poznavalo ili su se samo “znali sa društvenih mreža” za sada nije poznato, ali je jasno da je dečakova smrt povezana sa samoubistvom dvadesetogodišnjakinje. Na svom profilu na društvenoj mreži TikTok ova devojka je imala samo jednu objavu – tematski snimak sa drugaricom. Ispod tog klipa trinaestogodišnji dečak, nakon njenog samoubistva, ostavio je poruku: “Uskoro, isti most, ista patika, isto sve”, napisao je dečak.

Foto: Društvene mreže

Nakon toga, na profilu koji je potpisan drugim imenom, međutim u njegovom nastavku vidi se pravo ime preminulog dečaka, na dan samoubistva objavljen je video – tematski isto odrađen kao i poslednji klip preminule devojke, u kom je objavio njene fotografije. Istog dana i profilna slika je promenjena i postavljena je fotografija preminule M. G.

“Želim da idem u Raj” napisano je iznad glave čiča-gliše koji predstavlja dečaka. Pored njega u klipu stoji isto tako nacrtana devojčica indigo plave kose, kakvu je imala i M. G. uz opis “Devojka koju volim, a koja je u Raju”.

Dečak je objavio video u kom je nacrtao M. G. i napisao da je “devojka koju voli sada u Raju”, par sati kasnije ubio se na istom mestu na kom je i ona izvršila samoubistvo.

Nakon ove slike na snimku se uz pesmu smenjuju slike dvadesetogodišnje M. G. a potom i slike sa dve rečenice:

“Moja glava je veoma mračno mesto” i “Gde je moj srećan kraj?”

Ispod ovog videa ostavljena su dva tužna emotikona i tagovana je upravo M. G.

“Dolazim uskoro”

Ispod još jednog komentara na koji je odgovorila M. G. isti dečak ostavio je poruku: “Legende i anđeli nikada ne umiru. Volim te zauvek, dolazim ubrzo M.”

O čemu se radi, i zbog čega je devojka izvršila samoubistvo, a potom i dečak za sada nije poznato i istraga ovih slučajeva je u toku.

Prema navodima sa društvenih mreža M. G. je ostavila oproštajno pismo u kom je navodno navedeno da “mladi moraju da poginu mladi”. Zvanične potvrde ove informacije nema. Na koji način su se dečak i devojka poznavali i da li je ovakva tragedija dogovorena – takođe je predmet istrage.

U MUP Crne Gore ove slučajeve nisu hteli da komentarišu za medije.

 

Izvor Telegraf
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More