Prikupljen novac za lečenje malog Boška, porodica se oglasila emotivnom porukom: “Naša sreća je ogromna, a zahvalnost večna”

Foto: Instagram/printscreen
302

Porodica sedmomesečnog Boška Guglete, koji boluje od spinalne mišićne atrofije tip 1 (SMA), saopštila je da je prikupljen novac za njegovo lečenje.

“Nakon tačno 80 dana sakupljanja sredstava za najskuplju terapiju na svetu, objavljujemo da smo uspeli”, objavila je Boškova porodica na Instagramu.

Zahvalili su na svakoj donaciji, poslatoj poruci i pozivu i objavi na društvenim mrežama.

“Naša sreća je ogromna, a zahvalnost večna. Ne postoje reči kojima bismo mogli da opišemo koliku zahvalnost osećamo. Srećni smo i ponosni što je naš dragi dečak ujedinio sve dobre i humane ljude”, navodi se u objavi.

Porodica Boška Guglete apeluje na državu da se što pre uvede skrining kako bi deca rođena sa SMA što ranije dobila terapiju koja im je potrebna.

Gest jedne mame, čije se dete leči od humanitarnih akcija, o kome priča cela Srbija: Donirala novac za malog Boška i podstakla mnoge (FOTO)

 

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More