Putnička vozila na Preševu čekaju dva sata, evo kakva je situacija na ostalim graničnim prelazima

FOTO TANJUG/ ALEKSANDRA PLAVSIC/ VOJNET/ nr
265

Teretna vozila na Batrovcima čekaju dva sata, koliko čekaju i putnička vozila na prelazu Preševo, a prema podacima Uprave granične policije od 13.05 časova.

Na Horgošu teretna vozila na izlazu iz zemlje čekaju sat i po.

Putnička vozila čekaju na Kelebiji sat vremena, na izlazu iz zemlje, na Gradini na ulazu 40 minuta i na prelazu Špiljani takođe prilikom ulaska u zemlje 45 minuta.

Putevi Srbije upozoravaju vozače da je izmenjen režim saobfraćaja na delu autoputa u zoni petlje Kolari u smeru ka Nišu tako da će se do sutra u smeru Beograd-Niš odvijati desnom-zaustavnom trakom i preticajnom trakom suprotnog smera a u smeru Niš-Beograd voznom i zaustavnom trakom.

Na autoputu Miloš Veliki, na deonici Ub – Obrenovac, u smeru ka Obrenovcu do 21. avgusta u odvijaju se radovi na sanaciji elastične odbojne ograde u razdelnom pojasu, pa se saobraćaj odvija voznom trakom.

Na putu Kraljevo-Mataruška Banja do 31. avgusta obustavljen je saobraćaj zbog radova na rehabilitaciji puta. Nije omogućen prilaz Mataruškoj Banji iz pravca Ušće-Kraljevo, a (drž. put I B reda br. 22), a alternativni putni pravac je Kraljevo-Žiča-Mataruška Banja.

Na putu Lebane (Bojnik) – Lebane do sutra od 7 do 17 časova odvijaće se radovi na presvlačenju kolovoza uz naizmenično propuštanje vozila, regulisano semaforskom signalizacijom.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Srbiji nema zadržavanja vozila.

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More