Vučić o sastanku američkih diplomata i Sergeja Trifunovića

Youtube
146

„Ničeg posebno važnog, niti zabrinjavajućeg ne može biti u razgovoru diplomata sa čovekom koji žene naziva fuksama“, rekao je Vučić povodom sastanka predstavnika Ambasade SAD i ponovio da je ključno da sada srpskom politikom upravljaju građani preko legitimno izabranih predstavnika.

Vučić je to rekao novinarima na pitanje o „radnom ručku“ predstavnika američke ambasade sa Sergejem Trifunovićem i saradnicima, kao i saopštenju Ambasade kao reagovanju na pisanje medija o tom sastanku.

„Sve što ja mogu da kažem, ne znam kakav im je i koliki bio ručak, niti me zanima, ali nadam se da su oni koji su ih poslužili izdali fiskalni račun i da su Amerikanci i ostala gospoda platili porez na dodatu vrednost, jer mi od toga isplaćujemo deo penzija, plate u javnom sektoru i sve drugo“, rekao je Vučić.

Kaže da nije najbolje razumeo humor sa „pljeskavicama i ajvarom“, mada je video da su neki bili odušveljeni tom duhovitošću.

„Ako su oni srećni i nasmejani, želim da budu još srećniji i nasmejaniji. Ne mislim da tu ima bog zna šta i nešto naročito važno… niti nešto naročito važno možete da pričate sa gospodinom koji žene naziva fuksama i kurvama, ne vidim nikakav problem u tome, osim što se nadam da su platili PDV za ručak“, istakao je Vučić.

Ipak, dodaje da nas danas „tretiraju divno“, kako su nas nekada tretirali.

„I, ako ništa drugo, to što sede sa nekim drugima, u redu je, sedeli su uvek sa svima, jedino što je važno jeste da ljudi znaju da nijedna ambasada neće upravljati srpskom politikom“, poručio je Vučić.

Izvor Infobrif
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More