Tajms Skver u Njujorku evakuisan zbog sumnjivog predmeta

Foto: Printscreen Youtube
204

Deo Tajms Skvera u Njujorku evakuisan je danas popodne, nakon što je sumnjivi predmet bačen prema ljudima koji su sedeli na poznatim “crvenim stepenicama”, ali je policija ubrzo utvrdila da nema opasnosti.

Prema izvorima iz policije, čovek koji je vozio bicikl bacio je sumnjivi predmet, sličan metalnoj kutiji za kolače, prema mestu gde je veći broj ljudi sedeo na stepenicama, što ih je nateralo da se razbeže, prenosi NBC.

Policija je intervenisala iz predostrožnosti, imajući u vidu trenutnu situaciju u blizini Kapitola, a tokom provere veći deo tog područja je evakuisan, da bi se utvrdilo da je sumnja bila neosnovana.

Prethodno je policija u Vašingtonu identifikovala i opkolila čoveka koji sedi u vozilu blizu zgrade američkog Kongresa, a za koga se veruje da poseduje eksploziv, dok su obližnje zgrade evakuisane, a vozila hitne pomoći nalaze se na licu mesta.

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More