“Patim već godinu dana, na žalost, završio sam sezonu”! Nadal doneo najtežu moguću odluku (VIDEO)

Foto: Tanjug/ AP Photo/Nick Wass
143

Ono što se očekivalo, obistinilo se – Rafael Nadal se povukao sa US opena!

On je na svom Tviteru obavestio fanove da nažalost, zbog povrede mora da propusti US open, ali i čitav ostatak sezone.

– Nakon što sam se vratio iz Toronta, razgovarao sam sa mojom porodicom, mojim timom i pre svega sa doktorima. Shvatili smo da noga nije dobro i da nisam u mogućnosti da budem kompetitivan. Povreda nije nova. Ovo je ista povreda koju sam imao 2015. godine, doktori tada nisu bili optimisti, ali ja sam nakon toga imao karijeru kakvu nisam mogao ni da zamislim. Boriću se svakog dana i nadam se da ćemo se vratiti uskoro.

Hvala vam za podršku, znače mi vaše poruke u ovom teškom trenutku. Vidimo se uskoro – poručio je Nadal.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rafa Nadal (@rafaelnadal)


– Pozdrav svima, želeo sam da vas obavestim da nažalost moram da završim sezonu. Iskreno, godinu dana patim mnogo više nego što bi trebalo sa nogom i treba mi vremena.

Probaću da pronađem rešenje za ovaj problem, ili da ga bar poboljšam sutaciju, ako bih imao mogućnost da nastavim da igram još nekoliko godina. Ja imam maksimalan entuzijazam da učinim sve što je potrebno da se vratim u najboljem mogućem stanju – napisao je Nadal, koji se na Instagramu obratio navijačima i putem video-poruke.

 

Izvor Telegraf
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More