Ovo nisu očekivali: Merkelovoj zazvonio telefon dok je Putin govorio, evo kakva je bila reakcija (VIDEO)

Foto: Tanjug/Christian Mang/Pool via AP
270

Na početku sastanka ruskog predsednika Vladimira Putina i nemačke kancelarke Angele Merkel, koja boravi u poslednjoj zvaničnoj poseti Rusiji, Merkelovoj je zazvonio telefon.

Kako je objavio na Tviteru Raša tudej, usred Putinovog govora čulo se zvono nakon čega je Merkelova zavukla ruku u džep, izvadila telefon i prekinula vezu.

Parlamentarni izbori u Nemačkoj oidržaće se 26. septembra, a Merkel je najavila ranije da se povlači iz politike.

Putin uveren da poseta Merkelove nije samo oproštajna

Ruski predsednik Vladimir Putin danas je na početku razgovora sa nemačkom kancelarkom Angelom Merkel u Kremlju izrazio uverenje da njena poseta Moskvi neće biti samo oproštajna, već i sadržajna u poslovnom smislu.

“Održavamo stalni kontakt telefonom, ali ima mnogo pitanja o kojima treba razgovarati oči u oči. Siguran sam da ovo neće biti samo vaša oproštajna poseta nakon što ste odlučili da se ne kandidujete za novi mandat, već i poseta ispunjena ozbiljnim poslovnim sadržajem”, rekao je Putin gošći.

On je istakao da Nemačka ostaje jedan od glavnih ekonomskih partnera Rusije u Evropi i svetu, prenosi Tas s.

Ocenio je da je rad rusko-nemačkih bilateralnih mehanizama, grupa i Foruma, kao što je Godina Nemačke u Rusiji, posvećen ekonomskom razvoju.

Kako je ranije najavljeno iz Kremlja, dvoje lidera će razgovarati o stanju i budućnosti bilateralne saradnje u raznim sferama kao i o brojnim gorućim međunarodnim i regionalnim pitanjima.

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More