Najapsurdnija priča oko kraljevske porodice: Princ Hari u memoarima otrkiva IDENTITET SVOG PRAVOG OCA

Foto: Tanjug/ Sentebale ISPS Handa Polo Cup 2021 via AP
254

I upravo kada smo mislili kako je neverovatnim pričama i tračevima oko britanskog princa Harija došao kraj – sada se pojavila nova, možda i najapsurdnija do sada.

Prema američkom portalu “Radar Online”, u njegovim najavljenim memoarima, 37-ogodišnji princ bi trebalo da otkrije identitet svog pravog oca!

Gotovo celog Harijevog života, u medijima i javnosti postoji priča kako vojvoda od Saseksa u stvari nije sin britanskog prestolonaslednika, 72-ogodišnjeg princa Čarlsa.

On je sam devedesetih godina prošlog veka otkrio kako je bio u vezi sa Dajanom dok je bila u braku sa Čarlsom, a sa 37-ogodišnjim princem deli i neverovatnu fizičku sličnost u vidu iste boje kose.


Najviše zbog svog izgleda, boje kose s kojom se izdvaja od ostalih članova kraljevske porodice, ali i ljubavnih afera njegove preminule majke, princeze Dajane, Hari se neretko nalazio na meti tabloida koji su tvrdili kako je njegov pravi otac u stvari bivši britanski oficir, 63-ogodišnji Džejms Hjuit.

On je sam devedesetih godina prošlog veka otkrio kako je bio u vezi sa Dajanom dok je bila u braku sa Čarlsom, a sa 37-ogodišnjim princem deli i neverovatnu fizičku sličnost u vidu iste boje kose.


I premda je Hjuit javno porekao da je Harijev otac, pojedine medije to nije sprečilo da nastave da razvlače ovu apsurdnu priču za koju pomenuti američki portal sada tvrdi kako će britanski princ uskoro i potvrditi u knjizi koja bi uskoro trebalo da ugleda svetlost dana.

Iako nema nikakvog dokaza za ovakve tvrdnje, postoji naravno mogućnost da će se princ u knjizi dotaći i ove teme, ali najviše u vidu toga koliko su ovakve neistinite informacije uticale na njegovo odrastanje, ali i odnos sa njegovim ocem, princem Čarlsom.

 

Izvor Nova.rsNovostimagazin
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More