PORODICA MOLI ZA POMOĆ: Nikolina Japundža (22) nestala u Kelnu, poslednji put viđena 3. avgusta (FOTO)

Foto: nestali.gov.hr
590

Ministarstvo unutrašnjih poslova Hrvatske objavilo je da je u Nemačkoj nestala Nikolina Japundža (22) koja je inače rođena u Novom Gradu.

Naime, prema podacima koji su dostupni u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba MUP Hrvatska, Nikolina Japundža je nestala 3. avgusta u Kelnu i iz ovog grada se poslednji put javila, prenosi Srpskainfo.

Prema nezvaničnim saznanjima, Nikolina je pre nestanka otišla kod prijateljice u Keln gde je planirala da pronađe posao.

Foto: nestali.gov.hr

Prema saznanjima Srpskainfo ona ima državljanstvo BiH, ali i državljanstvo Hrvatske jer joj je adresa prebivališta u Dvoru, te je zato Hrvatska i vodi kao nestalu osobu. MUP Hrvatske je povodom ovog nestanka stupio u kontakt sa porodicom devojke koja živi u Rakanima kod Novog Grada, a poznanici dele na društvenim mrežama objavu da je Nikolina nestala.

Neki od njih sa kojima su razgovarali kažu da su čuli da porodica traga za Nikolinom, ali su u neverici, te se nadaju da će ova potraga imati uskoro srećan epilog.

Pričaju da je bila mirna devojka i da je srednju školu završila u susednoj Kostajnici.

Iz Policijske uprave Prijedor rekli su za Srpskainfo da im nije prijavljen nestanak ove devojke, navodeći njene inicijale.

Izvor Nova

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More