Život u Francuskoj joj veoma prija: Kaja Ostojić je postala modna trendseterka

Foto: Printscreen Instagram
155

Pevačica Katarina Kaja Ostojić svakim danom izgleda sve lepše i stilizovanije, a u to se možemo uveriti putem društevenih mreža, gde damama postaje inspiracija za trendi odevne kombinacije, a život Francuskoj ju je posebno nadahnuo da postane modni uzor mladima.

Makron poželeo dobrodošlicu evakuisanim Avganistancima

 

Ostojićeva uživa u ljubavi sa fudbalerom Mateom Pavlovićem, a ćerka Nikolina joj neretko pravi društvo.

Kaja ističe kako je u kasnim tridesetim svesnija svojih odluka, te ih ne bi menjala za dvadesete.

“Kad vidim sebe sada u svojim kasnim tridesetim, ne mogu a da se ne prisetim kako sam u svojim ranim dvadesetim a i pre, bila totalno nesvesna i sebe i onog sta unosim u svoje telo. I, nekako imam potrebu da vam poručim ovom prillikom da ako vec niste, krenite da se bavite sportom odmah, jer će vam telo biti zahvalno! Odmah uz to, osvestite stvari koje unosite u svoj organizam. Ne jedite noću, jedite zdravo, ukoliko imate tzv “emotivna prejedanja” kao što sam ih ja imala, odmah se javite endokrinologu i iskontrolišite insulin, hormone i krvnu sliku generalno, prevencija je pola zdravlja.”  – istakla je pevačica.

Ostojićeva je za večernji izlazak izabrala kombinaciju sive boje koja je ove sezone veoma moderna, a top i uska suknja sa šlicem naglasili su vitku liniju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic)

Izvor Naši u svetu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More