Terzić veoma nezadovoljan uprkos 3:0 – “Ovako se gubi Evropsko prvenstvo!”

FOTO: TANJUG/ MILOS MILIVOJEVIC/ bs
226

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić bio je veoma nezadovoljan igrom uprkos tome što je njegov tim pobedio Belgiju maksimalnim rezultatom.

Srbija je na skoru od tri pobede iz isto toliko utakmica, ali selektor Terzić je na zemlji i sada je, uprkos pobedi nad Belgijom bio pun kritika za svoje igračice za koje kaže da su se opustile i da lako ispadaju iz ritma.

“Kao i juče 3:0, s tim što sam posle Francuske bio zaista zadovoljan načinom na koji smo igrali, odnosom prema utakmici. A danas je to zadovoljstvo preraslo ne u nezadovoljstvo već nešto mnogo gore. Ovako se ne igra, ovako se gubi Evropsko prvenstvo bez obzira što smo dobili 3:0. Ispadamo iz ritma, totalna dekoncentracija u terenu, opuštena varijanta gde se kao zna da ćemo pobediti i igra kakva je već bila. Nadam se da će se dozvati na vreme, ništa drugo”, naveo je Terzić, pišu sportske.net.

Već danas, Srbija će igrati protiv Azerbejdžana u Beogradu, dok je za dan kasnije zakazan derbi protiv Ruskinja za prvo mesto na tabeli.

Izvor sportske.net
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More