Novak o porodici, zdravlju i sreći a Njujorktajms o NADGROBNOM SPOMENIKU! Novinar pitanjem iznenadio Đokovića

Foto: Tanjug/ AP Photo/Darko Vojinovic
235

“Njujork Tajms” objavio je priču s Novakom Đokovićem uoči US opena, na kome srpski teniser pokušava da uđe u istoriju tenisa kao najtrofejniji Grend slem šampion i kao drugi teniser u open eri koji je osvojio sva četiri Grend slema (posle Roda Lejvera 1969).

Novak je pričao o svojoj filozofiji života i po čemu želi da bude upamćen i ističe da su to porodica, ljubav, zdravlje i sreća.

– Devedeset devet odsto ljudi na ovoj planeti, ako ih pitate šta vam je najvažnije u životu, reklo bi da su to porodica, ljubav, zdravlje, sreća. Pa bih rekao te četiri stvari i dodao da želim da budem najbolji otac i muž što sam mogao biti. Takođe bih voleo da budem zapamćen kao osoba koja je davalac i osoba koja je brinula o drugima i ostavila trag u svetu i koja je inspirisala druge i koja je živela punim plućima. To je za mene definicija kako bih želeo da se osvrnem na svoj život poslednjih dana svog života – rekao je Novak.

Onda je usledilo interesantno pitanje: da li bi želeo da ti na nadgrobnom spomeniku piše “ovde leži pobednik Grend slema”?

– Ne, ne, ne – rekao je Novak brzo i odlučno:

Izvor Telegraf
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More