Austrijska policija bezuspešno traga za bivšim bračnim parom iz Bosne i Hercegovine, pronađen krvav automobil

143

Austrijska policija, u pokrajini Salcburg, već više dana, nakon što je otkriven automobil sa tragovima krvi, bezuspešno traga za jednim razvedenim parom poreklom iz BiH.
U automobilu su pronađeni tragovi krvi, jedan čelična poluga, što policiju navodi na sumnju da se dogodio zločin. Takođe je i mobilni telefon nestale žene pronađen u automobilu.

“Mafijaške veze odlično funkcionišu u ovoj balkanskoj bandi”! U Beču uhapšeni pripadnici narko kartela, od kojih je 18 SRBA

Bivši bračni par se pre oko godinu dana razveo, a od njihovog poslednjeg susreta u prošli ponedeljak, do kojeg je došlo zbog prodaje stana, nestali su muškarac (47) i žena (44).

Policija ne isključuje mogućnost da se dogodilo nasilje ili čak i ubistvo, te je pokrenula istragu u svim pravcima.

„Tražimo. Nemamo nikakvih indicija niti novih tragova“, kazao je Hans Volfgruber iz salcburške policije ne navodeći detalje.

Nestanak žene prijavljen je u sredu, pošto su članovi njene porodice pozvali policiju.Odmah posle toga pokrenuta je potraga, i to na dva mesta u Untersbergu kod Gredinga I Lungauer Ridingtalu. Ta dva mesta udaljena su oko 100 kilometara jedno od drugog, ali su mobilni telefoni nekadašnjih supružnika pre nestanka bili locirani u tim krajevima.

U Ridingtalu policija je otkrila BMW X3 Bosanca, napušten na jednom imanju ispred šume.

Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More