U Crnoj Gori skuterom Austrijancu polomili vrat i POBEGLI, peta žrtva na Velikoj plaži

Foto: Wikipedia
167

Ulcinjska policija traga za nepoznatim počiniocem koji je u subotu na Velikoj plaži skuterom ili nekim drugim plovnim vozilom, usmrtio austrijskog državljanina Fatmira Hazirija (57).

Istražitelji su, prema saznanjima “Vijesti”, do sada privremeno oduzeli pet skutera, koji će biti predmet veštačenja. Od nekih vlasnika tih plovila, izuzeti su i telefoni čiji će se sadržaj takođe veštačiti.

Istovremeno, inspektori Odeljenja bezbednosti Ulcinj podneli su osnovnom tužiocu kriviču prijavu protiv N. N. osobe zbog krivičnog dela – teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Nepoznati počinilac sumnjiči se da se nije pridržavao saobraćajnih propisa i da je plovnim objektom prišao blizu bova, gde se nalazio Haziri. Obdukacija je pokazala da je smrt nastupila nasilno od zadobijenih povreda opasnih po život – prelom vrata i rebra.

Nesreća se dogodila oko 17.00 časova na kupalištu “Tropikana”. Pola sata ranije, Hazirija je kako odlazi u vodu poslednji put videla njegova supruga sa kojom je bio na plaži.

Njegovo telo na obalu su oko 17.10 izvukli kupači i Ulcinjanin N. R., koji je u to vreme tuda prolazio skuterom sa maloletnim sinom. Ubrzo je stigla i Hitna pomoć, ali su doktori nakon reanimacije, mogli samo da konstatuju smrt.

Navodno, na saslušanje je privedeno nekoliko osoba, ali su ih u nedostatku dokaza brzo pušteni, a i prošli su poligrafsko ispitivanje.

Izvor Vijesti.me
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More