Novak odgovarao na pitanja novinara, a onda se desilo nešto zbog čega Đoković nosi titulu najvećeg SPORTSKOG ŠOUMENA (VIDEO)

Foto: Tanjug/ AP Photo/Kirsty Wigglesworth
149

Novak Đoković govorio je na konferenciji za medije uoči US opena.

Konačno će početi poslednji grend slem u sezoni, a start je zakazan za 30. avgust, dok će prvi rival svetskom broju jedan biti neko od kvalifikanata.

Prvo pitanje ticalo se mogućeg kompletiranja svih najvećih turnira u jednoj godini, a Novak je sa osmehom na licu odgovarao na pitanja, što je i te kako važno pred start ovog turnira u Americi.

Nije mu bilo teško da odgovori na pitanje da li bi mu osvajanje kalendarskog grend slema bio najveći uspeh u karijeri.

– To je lako pitanje. Da, bio bi. Znam da je velika prilika preda mnom u Njujorku, gde sam tokom godina igrao dobro. Publika se vraća na stadion. Jedva čekam. Motivisan sam da igram najbolji tenis. Ali, idemo udarac po udarac. Sanjam da osvojim Slem kojim bi kompletirao kalendarski. Znam kako da mentalno uravnotežim stvari sa velikim očekivanjima. Moje učešće ovde, bez Rodžera i Rafe… Oseća se to. Ali bez obzira na njihovo odsustvo, još uvek su tu kvalitetni teniseri, poput Zvereva, Medvedeva, Cicipasa, to su tri glavna pretendenta. Grend slem je Grend slem – rekao je Đoković.

Foto: Tanjug/ AP Photo/Julio Cortez

 

Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More